Standard

SEE Electrical – Standard is het tweede niveau binnen het SEE Electrical productpallet. Een economische oplossing welke onderscheidende voordelen biedt voor gebruikers welke geregeld elektronische schema’s en documentatie maken en/of reviseren. Naast alle functionaliteit van het Basic niveau, biedt het Standard pakket veel extra functionaliteit en mogelijkheden voor het snel maken en effectief  beheren van elektrische schema’s.

 

• Het volledig geïntegreerde relaiscontact-, hulpcontact-, connector- en kabelmanagement, maken het tijdens het projectontwerp al mogelijk controle op de toewijzing uit te voeren en zo overbezetting van het gekozen artikel voor relais, component met afhankelijke contacten, connectoren en kabels te voorkomen. Aanpassing van het “Type”, bijvoorbeeld het toevoegen van een hulpblok bij een relais, is altijd mogelijk. Voor alle componenten is automatische toekenning van aansluitinformatie mogelijk.
• Het genereren van duidelijke stuklijsten is dankzij de geïntegreerde artikeldatabase geen probleem. Naast handmatige invoer is het kopiëren van bestaande artikelen, alsook een artikelimport in XML of Excel-formaat mogelijk.
•  Hyperlinks naar externe documenten als datasheets kunnen aan een artikel worden gekoppeld. Alle artikelgegevens uit deze artikeldatabase kunnen bij de componenten worden getoond.
• Draden kunnen automatisch genummerd worden in verschillende formaten, draadrichtingsknooppunten kunnen worden weergegeven en aangepast naar wens. Indien gewenst kan er ook een bedradingslijst worden
gegenereerd.
• Database editors maken het doorvoeren van wijzigingen in lijstformaat mogelijk, waarbij deze wijzigingen direct in de schema’s worden doorgevoerd. In de componenteneditor kan eenvoudig een bepaald type- / bestelnummer worden toegekend.
• Automatische logische functies maken de bi-directionele uitwisseling van PLC-operandinformatievelden tussen de PLC-referentiekaart/PLC-modules en de PLC in-/ uitgangen mogelijk. Dit spaart veel tijd en reduceert het aantal fouten.
• Projecten kunnen met behulp van Functie /Locatie management hiërarchisch en overzichtelijk opgebouwd worden.
• Een “ruimte” tussen bladnummers kan worden ingevoegd of verwijderd. Componenten waarvan de componentcode aan het bladnummer gerelateerd is kunnen dan automatisch opnieuw worden gecodeerd.

SEE Electrical Standard is een krachtige tool voor fabrikanten van elk type elektrische machines en besturingskasten.

Heeft u vragen?
Neem gerust contact op!

U kunt telefonisch, of via e-mail contact met ons opnemen en we zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Voor NL: (0)45 56 11 636
Voor BE: (0)2 219 09 59

E-mail: info-benelux@ige-xao.com