Legacy

SEE Electrical – Legancy (ITC) is een handige tool om uw schema’s, welke in een pdf of DWG-formaat aangeleverd worden, bewerkbaar te maken in SEE Electrical.

U wilt elektrotechnische tekeningen die alleen op papier of in bitmap-, pdf- of DWG/DXF formaat beschikbaar zijn gaan beheren met SEE Electrical?  Dat gaat:  u kunt de tekeningen gewoon importeren als achtergrond in SEE Electrical en de wijzigingen eroverheen tekenen, zonder dat de software weet wat de achtergrond voorstelt.

Indien de tekening naar een intelligent formaat omgezet moet worden, waarin geautomatiseerde acties, controles en onbeperkt beheer met SEE Electrical mogelijk zijn, kunnen de SEE Electrical ITC Modules (Intelligente Tekening Convertor) uitkomst bieden.

SEE Electrical ITC Module Basic

De SEE Electrical ITC Module Basic kan bitmapbestanden (bmp, jpg, tiff, gescande papieren tekeningen, enzovoorts) en PDF-bestanden als achtergrond in SEE Electrical plaatsen en heeft gespecialiseerde hulpmiddelen om de tekening over te tekenen, gebruikmakend van de symbolenbibliotheek en artikeldatabase in SEE Electrical. Met deze mogelijkheid reduceert u dus tijd door aanpassingen te kunnen doen aan uw “papieren tekeningen” en is het ook mogelijk om lijsten aan uw project toe te voegen zoals bijvoorbeeld een componentenlijst, die vervolgens uw aangepaste of toegevoegde symbolen kan weergeven.

SEE Electrical ITC Module Standard

 

Beschikt u over een digitaal origineel Autocad DWG of DXF formaat, dan kunt u in SEE Electrical éénmalig patronen (geometrieën en teksten) definiëren die in de DWG/DXF tekening meermaals voorkomen. SEE Electrical vervangt dan alle identieke patronen door het gespecificeerde SEE Electrical symbool. Op het moment dat de patroonherkenning is uitgevoerd, zullen automatische functies zoals kruisverwijzingen, contactspiegels en grafische lijsten beschikbaar worden.

Het enige wat u hoeft te doen is het juiste contact te koppelen aan het juiste symbool.

SEE Electrical ITC Module Advanced

Bevat de functionaliteit van ITC Basic en ITC Standard.

Heeft u vragen?
Neem gerust contact op!

U kunt telefonisch, of via e-mail contact met ons opnemen en we zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Voor NL: (0)45 56 11 636
Voor BE: (0)2 219 09 59

E-mail: info-benelux@ige-xao.com