Building+

SEE Electrical Building+ is een van de ontwikkelingen in het productgamma van elektrotechnische ontwerpsystemen van de group IGE+XAO. Deze applicatie richt zich op installateurs die op een snelle en eenvoudige manier residentieel elektrotechnische schema’s dienen te maken.

  • Opbouwmodule vanaf SEE Electrical Basic
  • Ook als Stand Alone aan te schaffen

De elektro-installateur kan plattegronden van een gebouw (bijvoorbeeld getekend in een Autocad DXF/DWG-formaat) direct importeren in SEE Electrical Building+. Uiteraard beschikt SEE Electrical Building+ zelf ook over uitgebreide teken-functionaliteiten om complete gebouwen met muren, deuren en vensters zelf te kunnen ontwerpen.

Installatie-elementen zoals stopcontacten, verdelers en schakelaars kunnen dankzij de uitgebreide symbolenbibliotheek geïntegreerd worden in de tekening. Net zo gemakkelijk tekent u de leidingen en kabels. Doordat de symbolen automatisch met de richting van de muur meedraaien, is het werken met SEE Electrical Building+ comfortabel en tijdbesparend.

Kabellijsten, ééndraadschema’s (voor België), vermogenstabellen (voor Nederland), materiaallijsten en diverse andere overzichtslijsten kunnen automatisch gegenereerd wordt.

Heeft u vragen?
Neem gerust contact op!

U kunt telefonisch, of via e-mail contact met ons opnemen en we zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Voor NL: (0)45 56 11 636
Voor BE: (0)2 219 09 59

E-mail: info-benelux@ige-xao.com